Antalya Yangin - Eqeps975y2rim - Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya Yangin - Eqeps975y2rim - Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz.

Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü.

L2xgnrp4viutkm
L2xgnrp4viutkm from foto.sondakika.com
Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı.

Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi.

Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi.

Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları.

Son Dakika Antalya Daki Orman Yangini Devam Ediyor Gundem Haberleri
Son Dakika Antalya Daki Orman Yangini Devam Ediyor Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında

Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü.

8vtb2 Nixaydzm
8vtb2 Nixaydzm from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında

Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı.

Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü.

Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi antalya. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama